دانسته های جدید از تاثیر روغن نارگیل بر روی پوست

تاثیر روغن نارگیل بر روی پوست

امروز در مجله لیلی لند، می‌خواهیم چهره جدیدتری از روغن نارگیل را به شما نشان دهیم، پس در ادامه مطلب با ماهمراه باشید. کاملاً طبیعی است که روغن نارگیل، چهره را تسکین می‌بخشد و باعث آرامش خاطر می‌شود و خاطرات روزهای آفتابی ساحل و نوشیدنی‌های گرمسیری را زنده می‌کند. جای تعجب نیست که روغن نارگیل، یکی از بهترین اکتشافی بوده است که بشر به عنوان یک ماده محبوب مخصوص پوست بدان پی برده است.

در استفاده از روغن نارگیل منعی وجود ندارد؟

در حالی که هنوز شواهد کافی و تحقیقات کاملی وجود ندارد، كه مصرف روغن نارگیل به نفع پوست شما باشد؛ اکتشافات پزشکی نشان می‌دهد كه استفاده از آن بر روی سطح پوست برخی از افراد واقعاً می تواند اثر مثبتی داشته باشد.
روغن نارگیل که از قسمت سفید و خاویاری این میوه استخراج می‌شود، سرشار از اسیدهای چرب آزاد است؛ که طبق مطالعات کوچک، این روغن می تواند در سطح پوست باعث بهبود هیدراتاسیون پوست و یا اثر بخشی مطلوبی بر کاهش خارش ، خشکی و بثورات از جمله اگزما شود. برخی از اسیدهای چرب موجود در آن، همچنین می تواند میکروبهای معمول موجود در پوست را کاهش دهد (از جمله Staph aureus) که به عامل خارش اگزما مشهور هستند، از بین ببرد.

تاثیر روغن نارگیل بر روی پوست
تاثیر روغن نارگیل بر روی پوست

تحقیقات انجام شده در مورد نوزادان نارس و کودکان مبتلا به اگزما خفیف تا متوسط ​​نشان داد که، مصرف دو بار در روز روغن نارگیل بکر و اصل شدت بیماری پوستی را کاهش می‌دهد و توانایی پوست را در حفظ رطوبت بهبود می بخشد؛ همچنین عملکرد سدیم، پوست را تقویت می کند و منجر به سالم تر شدن بافت پوست وکاهش خارش و لکه‌های آن می‌شود.
در مطالعات مقایسه ای بین اثرات روغن‌های گیاهی و بکر، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که، روغن نارگیل بکر نسبت به روغن زیتون یا روغن های گیاهی دیگر، روغن نارگیل به عنوان یک مرطوب کننده، جوانه سازی طبیعی و ماده آرامش بخش در پوست بهتر عمل کرده است.
اما برای بسیاری از افراد که از اشکال متداول اگزما رنج می برند (مانند درماتیت آتوپیک یا درماتیت بومی)، روغن نارگیل برای کنترل خارش و بثورات کافی نیست. بسیاری از متخصصان پوست برای درمان این بیماران، پمادهای ساده (مانند Aquaphor) و کرمهای بدون سم را مرطوب کننده های مؤثرتر می دانند.

متخصص پوست و مو شما، می تواند با استفاده از راهنمایی هایی در زمینه تکنیک های مختلف برای داشتن پوست نرم و به حداکثر رساندن سلامت پوست به شما کمک کند و همچنین در صورت لزوم، اوبا تجویز داروهای موضعی (یا حتی سیستمیک) نتیجه مطلوب را به شما می بخشد .
اگر به نظر ‌رسید که یک محصول حاوی نارگیل پوست شما را قرمزتر و همچنین ایجاد خارش می کند، مشکوک باشید و در مصرف آن احتیاط کنید، زیرا مشتقات خاصی از روغن نارگیل، از جمله کوکامید دی اتانول آمین وجود دارند که، دلیل ایجاد واکنش های آلرژیک در پوست شناخته شده اند.

در آخر، فراموش نکنید که روغن نارگیل کامدوژنیک است، به این معنا که، می تواند منافذ پوست را مسدود کرده و آکنه را بدتر کند؛ بنابراین نباید در مناطق مستعد آکنه استفاده نمایید.

منابع:

https://blogs.webmd.com/healthy-skin/20181129/what-can-coconut-oil-do-for-your-skin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *