11 نکته علمی که هدف آن به حداقل رساندن تعداد دیابتی ها و پیشگیری از دیابت است

پیشگیری از دیابت

آیا می دانید در سال 2015 حدود 1.75 میلیون نفر در اثر دیابت درگذشتند و 2.2 میلیون به دلیل سطح بالای گلوکز در خون! جنجال برانگیز است که فقط یک چهارم آنها می‌دانستند که مبتلا به دیابت هستند. بنابراین برای جلوگیری از دیابت، لازم است که دانش کافی از آن داشته باشیم.

از نظر تاریخ هندی ها بیشتر از مردم هر کشور دیگر از دیابت اطلاع داشتند. کدو تلخ، آلو سیاه و بادمجان (karela ، jamun و baingan) حاوی خواص ضد دیابتی فوق العاده‌ای هستند و آنها فقط برای مردم هند شناخته شده بودند تا اینکه دولت ایالات متحده حق اختراع ثبت شده این سبزیجات را به Cromak Research Inc، یک شرکت نیوجرسی برای حدودا 16 سال داد. در سال 1999. راه حل های درمانی وجود داشت که صرفا برای درمان دیابت در هند، در آن زمان شناخته شده بود؛ تا این که برخی از دانشمندان سایر کشورها تصمیم گرفتند تا داروهای شیمیایی را برای درمان دیابت آماده کنند.

بنابراین امروز در مجله لیلی لند تصمیم گرفتیم برخی از راهکارها و نکات مهم را با شما به اشتراک بگذاریم که در پیشگیری از دیابت به شما کمک می‌کند. این داروهای ضد دیابتی و نکات مورد تأیید مردم در سراسر جهان است.

برای اطلاع از این نکات مفید برای جلوگیری از دیابت، در ادامه همراه ما باشید، زیرا دیابت مهمان ناخواسته ای است که در هر زمان می‌تواند با هر کسی روبرو شود، نه فقیر و نه ثروتمند از آن در امان نیستند.

پیشگیری از دیابت
پیشگیری از دیابت

روش ها واصول پیشگیری از دیابت

1) نوع شیوه زندگی شما عامل اصلی تصمیم گیری است، که چقدر احتمال ابتلا به دیابت را دارید. اگر شیوه زندگی خود را تغییر دهید، دانشمندان می‌گویند که احتمال ابتلا به دیابت، حدود 70 درصد کاهش می‌یابد.

2) اگر شما یک سبک زندگی بی تحرک را دارا هستید، لازم است که فعالیت بدنی خود را افزایش دهید. سبک زندگی سالم به معنای یک رژیم متعادل مناسب بدن شما و همچنین مقدار تحرک کافی برای سوختن قند موجود در ماهیچیه‌ها است.

3) اگر به طور مداوم وزن شما افزایش می‌یابد، این بدان معنی است که به سمت دیابت پیش می‌روید. از آنجا که افراد دارای اضافه وزن شانس بالاتری برای ابتلا به دیابت دارند، دانشمندان معتقدند شانس ابتلا به دیابت در وزن های بالا20 تا 40 درصد افزایش می‌یابد

4) کارشناسان بهداشت می گویند: “کاهش یک کیلو وزن، احتمال ابتلا به دیابت را 16٪ کاهش می‌دهد.”

پیشگیری از دیابت
پیشگیری از دیابت

5) اگر می‌خواهید یک سبک زندگی سالم را تطبیق دهید، همیشه رژیم های کم کالری را دنبال کنید. یک رژیم غذایی سالم شامل میوه و سبزیجات است. از غذاهای هیدروژنه که حاوی چربی و قند هستند خودداری کنید. تا حد امکان آب آشامیدنی بنوشید و سعی کنید از نوشیدن نوشیدنی‌های شیرین پرهیز کنید، زیرا تمامی این موارد با دیابت ارتباط مستقیم دارند.

6) پیاده روی یک تمرین مفید است که خطر ابتلا به دیابت را حدود 20 درصد کاهش می‌دهد، پیاده روی هیچ محدودیتی ندارد. شما می‌توانید در طول روز تا آنجا که می‌توانید ورزش و تحرک کنید. دانشمندان معتقدند که راه رفتن و پیاده روی با افزایش گیرنده‌های انسولین روی سلول های بدن، میزان انسولین را در بدن ما تنظیم می‌کند.

7) انسولین وارد سلول‌های بدن می‌شود که سبب می‌شود تا قند تبدیل به انرژی شود. در صورت عدم ورود به سلول ها، غلظت انسولین در خون افزایش می‌یابد که در نهایت منجر به انسداد رگ های خونی می‌شود؛ پیاده روی به طور مستقیم مانع از این اتفاق می‌شود،و این مکانیزم خطر ابتلا به دیابت را حدود 30 درصد کاهش می‌دهد.

پیشگیری از دیابت
پیشگیری از دیابت

8) استرس یکی دیگر از عوامل افزایش انسولین در قند ماست. بنابراین برای اینکه دیابت را در خارج از وجود خود قرار دهید، لازم است که شما زندگی بدون استرسی را داشته باشید. استرس با تمرین، سرگرمی، خواب و اجتماعی شدن کاهش می‌یابد.

9) بی خوابی عامل دیگری است که منجر به دیابت می‌شود. آپنه (آپنه خواب عبارتست از وقفه تنفس بیش از ۱۰ ثانیه ضمن خواب) همچنین می‌تواند منجر به دیابت شود. برخی از عادت های بد می‌تواند دلیل بی‌خوابی شما باشد، به طور مثال بعد از ظهر از خوردن کافئین خودداری کنید، دفتر کار خود را در خانه نیاورید و از تماشای تلویزیون تا اواخر شب خودداری کنید و اگر مشکل همچنان ادامه داشت، با پزشک خود مشورت کنید.

10) انجام آزمایش خون دوره‌ای برای همه مهم است، زیرا علائم دیابت تا رسیدن به سطح پیشرفته منعکس نمی‌شود. بنابراین بهتر است دشمن پنهان را در اولین روزها از بین ببرید.

11) دانشمندان می‌گویند افرادی که سطح قند خون بین 100 تا 125 میلی گرم در دسی لیتر دارند در حدود 10 سال آینده به طور کامل دیابتی می‌شوند و اگر این سطح در سریعترین زمان درمان شود‌، می توان این بیماری را به راحتی مسدود کرد؛ به شرط اینکه قند خون را دائما بررسی کنید.

توصیه:

تقریباً برای هر فرد بالای 45 سال اجباری است که میزان قند خون خود را بطور منظم بررسی کند، خصوصاً برای افراد دارای اضافه وزن و افرادی که سابقه دیابت در خانواده را دارند.

منابع:

https://khoobsurati.com/11-vital-scientific-tips-that-aim-at-minimizing-chances-of-diabetes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *